dimarts, 4 de juny del 2013

Valoració final

Benvinguts/des companys/es!

Avui m’agradaria fer un poc de valoració sobre el que ha significat la realització d’aquest blog, així com també parlar de les competències assolides al llarg de cada una de les entrades que he anat fent durant aquests mesos.

En la meva opinió, aquesta ha estat una manera de fer feina innovadora, per la qual cosa d’alguna manera, ja des del principi, ens va cridar l’atenció i ens va ajudar a endinsar-nos dins un nou món com és aquest. Penso que és una bona eina per poder compartir experiències i vivències amb altres persones, a més de poder trobar informació sobre temàtiques d’interès dins el món de l’educació, en aquest cas. A més, permet la participació de tots i cada un dels membres del grup, ja que si aquesta tasca es duu a terme a l’aula, no hi arriba a participar tothom. Vull destacar la idea de la retroalimentació del blog per part de les tutores, perquè considero que és important i profitosa per a nosaltres, per poder rectificar i anar millorant la nostra tasca.

Per altra banda, considero que el fet de relacionar la tasca que duem a terme amb diferents competències estructurades prèviament en diferents blogs temàtics ens ajuda a identificar el que anem aprenent i la tasca que, tal vegada, ens queda un poc més coixa i hi cal treballar més. És cert que els primers dies va ser una feina un poc complicada, pel fet que mai havíem treballat d’aquesta manera, però a mesura que anàrem elaborant totes les entrades aprenguérem la dinàmica i el resultat penso que és positiu i facilitador d’una auto-valoració de la tasca de cada un de nosaltres.

Penso que he anat treballant la majoria de les competències, però si que cal dir que la competència número 5 no l'he treballada, ja que es deu al procés de reflexió envers al projecte de millora, tasca que els alumnes que hem seguit l'itinerari B no l'hem duit a terme, ja que varem fer les pràctiques ja fa uns anys.

En definitiva, recolzo aquesta iniciativa i espero poder seguir compartint moments interessants del món infantil.

Fins aviat!
                                       

Les competències treballades han estat:

La competència 1.4 fa referència a l’arribada a conclusions a partir de la contrastació de la informació recollida tant de la teoria com de la pràctica. Per això, penso que és una de les competències treballades, ja que mitjançant aquesta entrada faig un recull de conclusions del que ha estat la tasca duita a terme amb aquest blog.

Pel que fa a la competència 2.5, es parla del recull de dubtes i dilemes, que fa referència al que he explicat sobre els dilemes que tenguérem al començament, per treballar les competències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada